Informatii Comerciale: 0351-591.001                 Comenzi si Livrari: office@epsicom.com

 

Acasa Cercetare Argumente Produse Despre noi Contact
 » Termeni si conditii

Termeni si conditii

Acesti termeni si conditii se aplica felului în care folosesti website-ul EPSICOM Apitherapy la http://beevenomous.epsicom.com/. Recomandam sa citesti acesti Termeni ai website-ului cu atentie si sa tiparesti o copie pentru referinte viitoare.

Acesti termeni si conditii pot fi reactualizati de EPSICOM oricând, fara o notificare prealabila. Din acest motiv, te rugam sa verifici periodic termenii si sa fii astfel la curent cu aceste modificari, prin actualizarea constanta a informatiei. Prin accesarea, navigarea, folosirea si/sau înregistrarea pe site-ul nostru, dovedeste ca ai citit, înteles si confirmat acesti termeni ai website-ului în totalitate. În caz ca nu esti de acord cu Termenii Website-ului în totalitate, te rugam sa nu utilizezi acest website.

Trebuie sa folosesti acest website în scopuri legale, pentru uzul personal, pentru consultarea informatiilor continute de acesta si pentru a trimite comenzi valide din punct de vedere legal în cazul în care accesati sectiunea destinata vânzarilor on-line si nu într-un mod în care sa fie afectate drepturile oricui altcuiva sau care sa restrictioneze sau sa inhibe dorinta oricui de a folosi acest website.

Poti folosi, descarca si tipari continutul de pe website doar pentru uz personal orice alta  utilizare în afara de cea personala, mentionata anterior, nu poate avea loc fara acordul nostru scris oferit în prealabil. Este astfel cerut acordul nostru scris prealabil în oricare dintre urmatoarele situatii prevazute nelimitativ si cu titlu exemplificativ:

    copiere, reproducere, folosire sau orice alta actiune privind continutul website-ului;
    modificare, distribuire, republicare a continutului de pe website indiferent de motiv;
    reproducere, crawl, frame, link catre sau deep-link în acest website sau de pe orice alt website;
    folosirea continutului de pe website pentru orice fel de forma de exploatare comerciala.

Link-uri catre alte website-uri

Am plasat link-uri pe acest website catre alte website-uri pe care consideram ca veti vrea sa le vizitati.  Nu garantam aceste site-uri si nu avem niciun control asupra continuturilor lor.

Cu exceptia cazului în care acest lucru este stipulat prin lege, EPSICOM nu îsi asuma responsabilitatea cu privire la folosirea acestor website-uri.

Aceste link-uri sunt oferite exclusiv pentru informarea vizitatorilor/utilizatorilor website-ului si website-urilor care se refera la subiectul respectiv, mentionate în acesti termeni de utilizare. Amplasarea link-urilor nu implica aprobarea continutului respectivelor site-uri web de catre administratorul acestui website, acesta neavând nicio responsabilitate cu privire la continutul lor, securitatea si acuratetea materialelor disponibile pentru vizitatori. Daca vizitatorul/utilizatorul website-ului a decis sa foloseasca aceste link-uri, respectiv oricare dintre site-urile terte, accepta sa faca asta pe riscul lui exclusiv.

 

 Contactati-ne pentru
Informatii
Despre EPSICOM
Legaturi utile