Informatii Comerciale: 0351-591.001                 Comenzi si Livrari: office@epsicom.com

 

Acasa Cercetare Argumente Produse Despre noi Contact
 » Confidentialitate

Confidentialitate

 Protejarea intimitatii fiecarui client sau vizitator al acestui site este foarte importanta pentru EPSICOM. Toate datele introduse de utilizatori pe acest site vor fi tratate in stricta confidentialitate. Datele personale sunt folosite pentru imbunatatirea serviciilor pe care vi le oferim. Fiind siguri ca ati inteles acest Statut de Confidentialitate, va asiguram ca acesta va duce la imbunatatirea serviciilor catre dumneavoastra.


  Confidentialitatea

  Citind acest statut veti sti cum folosim datele d-voastra de identificare. Acest Statut se poate schimba periodic astfel incat este recomandat sa examinati aceste masuri de fiecare data inainte de a vizita sau folosi un site si revizuiti-l periodic.

  Datele Personale

 
EPSICOM respecta secretul asupra vizitatorilor acestui site. EPSICOM poate culege date statistici si informatii generale despre clientii sai, diagrame, originea acestora, si informatii asupra paginilor vizitate. Datele personale nu sunt incluse.

  Identificarea Utilizatorului

  Din cand in cand, EPSICOM poate trimite prin alte sit-uri de statistica date de identificare. Informatiile culese ne permit analizarea traficului pe sit-ul nostru.

  Datele Confidentiale si Utilizarea lor

  Este posibil ca EPSICOM sa solicite date personale precum numele, adresa sau adresa de e-mail, pentru a putea raspunde intrebarilor d-voastra prin posta, e-mail sau telefon sau pentru a va informa asupra noilor produse, servicii sau oferte EPSICOM. Daca comandati un produs, sau solicitati un serviciu, EPSICOM poate sa va solicite informatii pentru a va putea furniza aceste produse sau raspunde la solicitari.

  EPSICOM nu va furniza aceste date unei terte persoane fara consintamantul d-voastra cu exceptia in care este necesara efectuarea comenzii d-voastra prin intermediul nostru. In plus, aceste date pot fi folosite pentru a va informa cu privire la oportunitatea si stadiul serviciile sau produselor solicitate. Daca doriti sa nu mai primiti aceste informatii ne puteti informa prin e-mail. Lista clientilor EPSICOM este protejata conform legilor in vigoare din Romania    

  EPSICOM isi rezerva dreptul de a schimba datele din acest statut postat la pozitia Privacy.
  EPSICOM a luat masurile ce se impun pentru a preveni accesul ilegal sau folosirea fara acord a datelor personale si garanteaza corectitudinea si integritatea acestora.

  EPSICOM poate, din proprie initiativa sau la cererea d-voastra , sa completeze, modifice sau inlatura datele incorecte sau expirate

  Va rugam sa ne contactati prin sectiunea contact daca aveti intrebari sau comentarii referitoare la cele de mai sus.

 Contactati-ne pentru
Informatii
Despre EPSICOM
Legaturi utile