Informatii Comerciale: 0351-591.001                 Comenzi si Livrari: office@epsicom.com

 

Acasa Cercetare Argumente Produse Despre noi Contact
 » Despre noi

  Despre EPSICOM Apitherapy

  Societatea EPSICOM a fost infiintata in 1993 cu activitati de cercetare, proiectare, prototipare si fabricatie de aparatura electronica.

  Dezvoltarea rapida a domeniului de IT a permis societatii EPSICOM sa aplice noile tehnologii in domeniul aparaturii medicale de laborator: electroforeza hemoglobinei, analiza cod genetic, aparatura pentru terapie, electrostimulatoare, proteze, EKG, calibratoare.

  Fascinati de modelul de organizare social? perfecta, precum cel din stupii de albine, de diversitatea produselor apicole si de efectul lor benefic asupra organismului uman, ne-am preocupat de modul in care anumite produse precum veninul de albine si propolisul, sa fie administrate in mod neconventional.

  Avand bune colaborari cu specialisti din diverse domenii, EPSICOM a implementat un nou concept de Outsoucing pentru aplicarea dinamica, imediata a ideilor si prototipare rapida a proiectelor.

  De la primul colector de venin de albine programabil pana la colectorul inteligent realizat in anul 2000 s-a studiat intens comportamentul albinei in scopul optimizarii ciclurilor de colectare.

  Colectoarele de venin ale firmei EPSICOM sunt proiectate, fabricate si testate urmand reguli stricte de control al calitatii, sub certificarile SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005, SR OHAS 18001:2008.

  In paralel cu modernizarea aparaturii de colectare, s-au elaborat proceduri de colectare functie de comportamentul albinelor, de conservare si purificare a veninului de albine.

  Rezultatele cercetarilor stiintifice in domeniul aplicatiilor medicale ale veninului de albine, realizate de specialisti din toata lumea, ne-au determinat ca in anul 2005 sa testam efectul veninului de albine colectat din Romania asupra celulelor tumorale (tumori cerebrale si cancer colorectal) ale caror rezultate au fost expuse la Primul Simpozion National de Apiterapie si Apipunctura, UMF Bucuresti, Fac. de Farmacie, 12 iunie 2009.
  Activitatea noastra s-a extins pe cercetarea, proiectarea de aparate de administrare terapeutica a veninului de albine impreuna cu alte produse ale stupului.

  Intrucat si veninul altor insecte poate fi valoros, continuam proiectarea unor colectoare de venin specializate pentru fiecare specie in parte.

  In Romania, EPSICOM Apitherapy, in colaborare cu buni practicieni, sustine dezvoltarea tratamentelor medicinii complementare/alternative, fiind convinsi ca in viitorul apropiat potentialul produselor naturiste va duce la dezvoltarea unor tratamente mai eficiente in tratarea bolilor, medicina moderna va fi mai eficienta prin redescoperirea si recunoasterii potentialului medicinei naturiste .

  Indiferent ca sunteti pacient sau asistent, medic, apicultor, investitor sau in domeniu, speram ca aceasta sectiune sa va furnizeze informatiile necesare despre activitatea firmei noastre, despre dezvoltarea si activitatile curente, despre munca si responsabilitatile pe care ni le-am asumat spre comunitatile carora ne adresam si de care suntem preocupati.

 

 

  Sponsori permanenti la Congresele Societatii Romane de Apiterapie incepand cu anul 2008.

   Contactati-ne pentru
Informatii
Despre EPSICOM
Legaturi utile